A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Прибужжя зустрічає велотуристів

Дата: 27.09.2018 12:24
Кількість переглядів: 506

З метою популяризації зеленого туризму на території Національного природного парку "Бузький Гард", з 21 по 24 вересня на Миколаївщині пройшов велопробіг "Ровером по Гарду", організований ГО "Южноукраїнська асоціація велосипедистів". Пробіг протяжністю 180 км охопив 22 населених пункти Миколаївської області. Частина маршруту пролягала територією Прибузької ОТГ: Мар`ївка - Богданівка - Виноградний Сад - Прибужжя.

Дуже приємно, що саме Прибужжя туристи обрали місцем для ночівлі. 23 вересня о 17 годині заступник голови з гумонітарних питань Гунівенко О.В. зустрів 65 велосипедистів на Прибузькому пляжі. Гості були задоволені зручним місцем для ночівлі, де вдосталь вистачало місця для розбиття наметів.

Завдяки підтримці підприємців с. Прибужжя, а саме: К.Петрика, О.Петрик, С.Гончарук, К.Величко, О.Пригартної, Н.Мореквас та О.Кушніра, втомлених туристів пригостили смачною юшкою і кашею, зварених на вогнищі. Поки готувалась вечеря, учасники велопробігу із захопленням милувалися краєвидами, фотографувались, а деякі сміливці купались в річці.

Зранку велотуристи завітали до Прибузької ЗОШ, де розповіли школярам про веломарафон, а також запросили всіх бажаючих приєднатися до них наступного року. Вчителі та учні школи подякували їм за візит і побажали щасливої дороги. В свою чергу гості віддячили за гостинність та продовжили свій маршрут до с. Актове (Олександрівська ОТГ).

Дуже приємно, що такі велопробіги існують, таким чином учасники та організатори намагаються  привертати увагу до екологічних проблеми долини річки Південний Буг, та залучають до цього молодь. Сподіваємось, що наступного року до нас завітає ще більше велотуристів!            



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора