A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Перше засідання ради регіонального розвитку в Прибузькій ОТГ.

Дата: 07.12.2018 10:33
Кількість переглядів: 621

 

          Перше засідання ради регіонального розвитку в Прибузькій ОТГ.

        06.12.2018 р. В с. Прибужжя Прибузької ОТГ відбулося перше засідання ради регіонального розвитку. Участь у засіданні взяли представники місцевого самоврядування, бізнесу, активної молоді та громадських організацій. Прибузький сільський голова Матющенко Віктор Володимирович довів до відома учасників інформацію щодо виконання завдань поставлених у 2018 р. та про плани на майбутнє. Активно долучалися до обговорення майбутніх завдань та проектів інші учасники засідання. Зокрема заступник сільського голови Олександр Гунівенко розповів про початок роботи над написанням «Стратегії соціально-економічного розвитку  Прибузької ОТГ на 2019-2021 рр.».

         Створення такого документу як «Стратегія соціально-економічного розвитку Прибузької ОТГ на 2019-2021 рр.» є надважливим завданням, бо це дасть нам чітке розуміння основних проблем громади та визначення основних пріоритетів розвитку.» - наголосив О. Гунівенко.

         Загалом зустріч пройшла в  затишній атмосфері, адже кожен учасник засідання розуміє важливість концентрації спільних зусиль для створення комфортних умов проживання в Прибузькій ОТГ. У підсумку було визначено основні проблемні питання розвитку громади та визначено можливі варіанти їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора