A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

           Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Прибузької сільської ради повідомляє, що станом на 22 квітня 2020 року на території сільської ради ради зафіксовано 7 випадків коронавірусної хвороби COVID-19: с.Прибужжя – 4 . с. Акмечетські Ставки – 2 с. Цвіткове – 1.           Також повідомляємо, що згідно з Постановою   головного  державного  санітарного  лікаря  України   від 21.04.2020 року №  11 та рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 22.04.2020 року №  7   щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19 на території  Прибузької ОТГ   під  час  поминальних  днів будуть закриті кладовища ( крім випадків поховання померлих, за умови дотримання протиепідемічних правил, зокрема участі не більше ніж 10 осіб і збереження відстані між присутніми не менше 1,5 метра).

11:30 22.04.2020

АЛГОРИТМ  СПИСАННЯ  ПОШКОДЖЕНИХ  ПОСІВІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ  КУЛЬТУР

АЛГОРИТМ СПИСАННЯ ПОШКОДЖЕНИХ ПОСІВІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

Наказом керівника підприємства створити комісію, яка має провести обстеження площ загиблих посівів, зробити висновок про розмір завданої непередбачуваною подією шкоди, вирішити, які заходи необхідно вжити для виправлення ситуації (продовжити вирощування, підсіяти/пересіяти, знищити залишки посівів тощо).

08:24 15.04.2020

COVID - 19

COVID - 19

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко закликав українців залишатися на Великдень удома, щоб не допустити сплеску зараження коронавірусною інфекцією. Ляшко: Не вистачить жодних сил ні поліції, ні епідеміологів, щоб закрити всі храми й людей Масове відвідування українцями церков на Великдень може призвести до сплеску зараження коронавірусною інфекцією та нівелювати успіхи влади щодо стримування епідемії. Про це ввечері 13 квітня в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV заявив заступник міністра охорони здоров'я – головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. "Ми спілкувалися з Радою церков, ми говорили з усіма очільниками церков про те, що потрібно зробити все можливе, щоб уникнути масових скупчень. Дані, які у нас є, кажуть, що не так багато було порушень у церквах [у Вербну неділю]. Були поодинокі порушення, коли вірян допустили в самі храми, але в більшості випадків українці збиралися біля храмів і були масові скупчення людей. Це призводить до того, що були тісні контакти. І це може призвести до того, що буде сплеск захворюваності на COVID-19", – зазначив Ляшко. Він закликав українців відсвяткувати Великдень удома. "Не вистачить жодних сил ні поліції, ні епідеміологів, щоб закрити всі храми і закрити всіх людей. Ми розраховуємо на свідомість українців. Ще раз закликаю всіх відсвяткувати Великдень удома, усі релігійні обряди провести вдома, адже так легко розрушити наприкінці карантинних заходів усе те, чого ми досягли, а ми досягли багато чого", – підкреслив головний санітарний лікар. Він додав, що 24 квітня стане зрозуміло, чи був сплеск епідемії після Великодніх свят. У Вербну неділю по всій Україні українці приходили до церкви і святили вербу, незважаючи на заклик влади дотримуватися карантину, запровадженого через коронавірус. Напередодні предстоятель Православної церкви митрополит Епіфаній зазначив, що через карантин у зв'язку з COVID-19 не зможе бути з вірянами, і закликав молитися вдома. Глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук повідомив, що на час карантину церква звільняє вірян від участі в недільних та святкових богослужіннях, обов'язку сповідатися та причащатися, а також закликав не приносити цього року в церкви великодні кошики. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що правоохоронці склали адміністративні протоколи на трьох священників, які допустили порушення карантинних заходів у Вербну неділю. Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/society/-vidviduvannja-ukrajintsjami-tserkov-na-velikden-mozhe-prizvesti-do-splesku-covid-19-ljashko-1495377.html

11:37 14.04.2020

Проведення семінару в школі на тему "Основні засади проектного менеджменту"

Проведення семінару в школі на тему "Основні засади проектного менеджменту"

8 листопада до Прибузької школи завітав експерт з регіонального розвитку Микола Дурман. Він провів для учнів старших класів семінар на тему "Основні засади проектного менеджменту". Були присутні учні Прибузької, Цвітківської та Богданівської шкіл. Зі слів учнів, семінар їм дуже сподобався. Вони навчались самостійно складати проект правильно, дискутували як зробити його більш ефективним. Дякуємо М. Дурману за цікавий семінар та нові знання для наших дітей!

10:38 07.12.2018

Ровером по Гарду

Ровером по Гарду

З метою популяризації зеленого туризму на території Національного природного парку "Бузький Гард", з 21 по 24 вересня на Миколаївщині пройшов велопробіг "Ровером по Гарду", організований ГО "Южноукраїнська асоціація велосипедистів". Пробіг протяжністю 180 км охопив 22 населених пункти Миколаївської області. Частина маршруту пролягала територією Прибузької ОТГ: Мар`ївка - Богданівка - Виноградний Сад - Прибужжя.

12:24 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора