Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! Небезпека виникнення хвороб тварин в наслідок  підтоплення територій області

УВАГА! Небезпека виникнення хвороб тварин в наслідок підтоплення територій області

  В зв`язку з терористичними діями російських військ, підривом дамби Каховської ГЕС виникли обставини, що викликали техногенно-екологічну небезпеку та несуть значну соціальну й екологічну шкоду через масову загибель тварин від затоплень, можливість руйнування та/або відкриття худобомогильників, та як наслідок загрозу виникнення та поширення інфекційних хвороб тварин, зокрема сибірки. 

15:06 09.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно   рішення   виконавчого  комітету    Прибузької  сільської  ради   від  23.05.2023  року  № 7  пропонуємо   змінити    назви    вулиць   Богданівського  старостинського  округу 

11:38 29.05.2023

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Фінансовий відділ Прибузької сільської ради, з метою дотримання регуляторної процедури, вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовив проект регуляторного акту – «Про місцеві податки і збори» та аналіз впливу регуляторного акту, який регулюватиме економічні відносини, пов’язані з нарахуванням та сплатою окремих місцевих податків, зокрема, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Дане  рішення   буде  застосовуватись з 01.01.2024 податкового (звітного) року.

23:36 10.05.2023

Профілактика сальмонельозу.

Профілактика сальмонельозу.

Незабаром низка травневих свят. У цей період українці зазвичай багато готують і стільки ж споживають різноманітних страв. Слід пам’ятати, що більшість групових інфекційних захворювань та харчових отруєнь виникають після проведення масових заходів і святкувань. Одним з таких захворювань є сальмонельоз – гостре інфекційне кишкове захворювання, збудниками якого є різні види бактерій роду Salmonella. Медицині відомо близько 2 тисяч бактерій цього роду, із них в Україні близько 500 видів провокують кишкові захворювання у людини.

23:07 25.04.2023

Туберкульоз під час війни та його профілактика

Туберкульоз під час війни та його профілактика

      З перших днів повномасштабного вторгнення росії Миколаївський регіон відчув катастрофічний вплив тимчасової окупації частини територіальних громад, щоденних обстрілів мирного населення та цивільних об’єктів, відсутність водопостачання і транспортного сполучення, дефіцит медичних кадрів, неконтрольованої міграції населення. Війни завжди супроводжуються підвищенням рівня захворюваності на інфекційні хвороби, у тому числі туберкульозу, у зв`язку зі зростанням ризиків, у тому числі зниженням рівня життя людей, стресовою ситуацією, імунодефіцитами, погіршенням побутових умов, підвищенням рівня міграційних процесів внаслідок виїзду громадян на більш безпечні території тощо.

09:44 04.04.2023

Щодо некомерційного переміщання  домашніх тварин з території України  до Республіки Польщі

Щодо некомерційного переміщання домашніх тварин з території України до Республіки Польщі

       Вознесенське районне управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що згідно офіційної інформації заступника Головного ветеринарного інспекторату Республіки Польща (лист від 06.03.2023 №BG.700.18/2023 3) починаючи з 27.03.2023 скасовуються попередні спрощені умови для некомерційного переміщання домашніх тварин (собак, котів, тхорів) з території України до Республіки Польщі.

10:21 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора