A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів Прибузької сільської громади!

До уваги жителів Прибузької сільської громади!

З 18 березня 2024 сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області в смт Доманівка працюватиме за новою адресою: вул. Центральна, буд. 46. Запрошуємо Вас для отримання послуг з питань пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг. Графік роботи: понеділок - п’ятниця з 8.00 до 17.00, без перерви на обід.

09:24 18.03.2024

Щодо протидії поширення  неякісних препаратів

Щодо протидії поширення неякісних препаратів

Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання пункту 2.1 Меморандуму про партнерство та співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 14.10.2022 з метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей контролю ваги, які мають невідповідну якість, надає копію повідомлення від Держлікслужби в рамках міжнародної взаємодії та обміну інформацією:

14:16 04.03.2024

Профілактика  онкологічних захворювань.

Профілактика онкологічних захворювань.

За даними Національного канцер-реєстру, в Україні понад 1 млн хворих на рак. Кожного року близько 140 тис. українців дізнаються про те, що хворі на онкологію, 45% з них помирає.

08:58 04.03.2024

Зарахування до страхового стажу жінкам  часу догляду за дитиною до трьох років.

Зарахування до страхового стажу жінкам часу догляду за дитиною до трьох років.

До страхового стажу для обчислення пенсії зараховуються ті періоди, протягом яких особа підлягала загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню, та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій ніж мінімальний страховий внесок.

08:58 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора