A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути

Частково змінено вимоги щодо проведення медогляду

Частково змінено вимоги щодо проведення медогляду

    Зміни щодо медоглядів працівників, які здійснюють діяльність, пов’язану з обслуговуванням населення, запроваджені Законом №2573 від 06.09.2023 «Про систему громадського здоров’я». При цьому, в ч.2 ст.45 цього Закону вказано, що періодичні медичні огляди проводять за рахунок роботодавця. Тобто, зобов’язань роботодавця щодо оплати попереднього (до прийняття на роботу) медичного огляду Закон №2573 не передбачає. Новацією є запровадження електронної медичної книжки в електронній системі охорони здоров’я. Паперові медичні книжки поступово відійдуть у минуле. З огляду на це, роботодавцям варто уважно ставитися до питання достовірності паперової медичної книжки працівника, так як незабаром їх буде переведено в електронний формат. З особами, у яких виявиться фальшивий медогляд, роботодавцю доведеться        припиняти трудові відносини.

08:56 04.03.2024

Соціальні норми, які враховуються при наданні пільги на оплату житлово-комунальних послуг

Соціальні норми, які враховуються при наданні пільги на оплату житлово-комунальних послуг

Відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі» визначені послуги, на які надається пільга:

08:53 04.03.2024

Повідомлення RASFF стосовно виявлення металевих фрагментів у шоколадному печиві, що експортувалось з Нідерландів.

Повідомлення RASFF стосовно виявлення металевих фрагментів у шоколадному печиві, що експортувалось з Нідерландів.

До Головного управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 20.02.2024 № 11.1.3-21/3459 щодо інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 16 лютого 2024 року № 2024.1115.

08:47 04.03.2024

Щодо протидії поширення  неякісних препаратів

Щодо протидії поширення неякісних препаратів

Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання пункту 2.1 Меморандуму про партнерство та співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок надає копію повідомлення від Держлікслужби в рамках міжнародної взаємодії та обміну інформацією:

08:44 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора